Wilt u nog iets gezelligs in huis voor kerst? Maak de sier met dit bijzondere kerststuk, de zgn. "hoorn des overvloeds". We leggen u met de stap-voor-stap werkbeschrijving in foto's precies uit hoe u dit pronkstuk zelf kunt maken.
Wilt u nog net voor kerst een bijzonder kerststuk op tafel? Wij hebben een stap-voor-stap werkbeschrijving met foto's voor u waarmee u dit prachtige bloemstuk kunt maken. Eenvoudig en makkelijk te maken.
Stoofpot recepten zijn altijd goed in de herfst en winter. Dutch oven: Vietnamees Stoofpotje; geweldig, heerlijk zacht vlees en vol smaak. Een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.
De nieuwste beurstrends en innovatieve keukennoviteiten voor 2020. Stall heeft in haar showroom keukens voor elke smaak en elk budget. Een bezoek aan STALL loont altijd!
Een haard of kachel zorgt voor warmte, sfeer en gezelligheid in uw woonkamer. Maar u stookt u nu kwalitatief en verantwoord? De Nederlandse haard- en kachelbranche hanteert hiervoor vier belangrijke pijlers. Lees hier meer!
Wat zetten we op het menu voor het traditionele kerstdiner? Rollade doet het altijd goed. Met déze bereiding verrast u de gasten, maar dan moet de rollade wel mooi rosé gebraden zijn.
Als je niet meer zo makkelijk zelf uit de stoel kunt komen, is het fijn om gebruik te maken van een speciale sta-op stoel. Dat is een actieve stoel die je helpt opstaan. Hiermee kost het relatief weinig moeite om omhoog te komen.
"Citrus Pork" Gegrild varkensvlees met sinaasappel, grapefruit en passievrucht. Een recept van Eric van Det, chef en BBQ specialist van Roost Buitenkoken.
Ze zijn er weer… spruitjes! Sommige mensen (en de meeste kinderen) vinden spruitjes niet lekker vanwege de bittere smaak. Dit recept komt van één van onze collega’s en zij zegt dat zelfs haar kinderen zo lekker meesmullen.