Als je ouder wordt slinken je spieren. Dat begint al na je 30ste. Elke 10 jaar verlies je zo'n, kleine 5 procent aan spiermassa en dat kan ernstige gevolgen hebben. Daarom moet je je spieren blijven trainen!
Stamppot boerenkool, dat kennen we allemaal. Lekker met een stukje worst en wat zuur. Maar wist je dat boerenkool zich ook leent voor verrassende andere recepten? Probeer deze hartige boerenkooltaart eens!
Geniet van heerlijke Kippenbouten “honey glaze” met mais, een recept van Eric van Det, chef en BBQ Specialist van Roost buitenkoken.
Volg het stappenplan en maak deze vrolijke alternatieve paastak.
Met die storm en regen van afgelopen dagen smaakt de winterkost extra lekker. Zo ook deze smaakvolle Oostenrijkse goulashsoep. Een heerlijke kruidige soep vol groente, rundvlees en aardappelen.
De wilde narcis, ook wel Drentse Paosbloem genoemd, is een inheemse bollensoort, die oorspronkelijk in Drentse beekdalen te vinden was en daarna werd geïntroduceerd op Drentse boerenerven.
Geniet van heerlijke Ham in cola & BBQ rub met bruine suiker en maiskolfjes, een recept van Eric van Det, chef en BBQ Specialist van Roost buitenkoken.
In de Dinkeltuin van Maria en Cor van Bakel in Denekamp klingelen talloze sneeuwklokjes en overal schitteren kerstrozen. De twee vormen samen een lichtpunt en een voorbode voor een mooi nieuw voorjaar.
De tuinen van Mien Ruys zijn een unieke plek om te leren, te ervaren en te genieten!