Wat is er nu lekkerder dan een gerecht dat zowel warm als koud perfect past bij dit warme weer. Samen met frisse zomergroentes en een koude soep van tomaat een volwaardige voedzame maaltijd.
Voor een lekkere eend hoeven we echt niet naar Frankrijk. Op de Veluwe lopen er duizenden. Ook nog eens heel gemakkelijk te bereiden, dus ideaal voor een zomerse dag.
Dit gerechtje zou ontstaan zijn omdat de kok te weinig pannen had om al het vlees te bakken. Door rauw te serveren kon hij de drukte beter aan. Met tabasco en mosterd wordt het een lekker smeuïg en pittig. Serveer het goed koud.
Op zondag moet je zo min mogelijk in de keuken staan. Chef-kok Eric van Veluwen maakt het u gemakkelijk met een bijzondere doch smakelijke sandwich.
Dit recept is gemakkelijk en gezond. ‘Vis zonder fratsen’ is een ovengerecht. Het staat in een mum van tijd op tafel. En - een beetje vreemd maar wel lekker - met vleesjus!
De winter komt er weer aan en dan hebben vogels wat meer moeite om voedsel te vinden. Maak daarom dezee makkelijke vetbol. Gezellig om te zien en super makkelijk om te maken!
Een keer weer wat anders dan het traditionele paaseieren zoeken. Ze zitten nu verstopt in het recept. Oftewel, we blijven in de sfeer van de komende Paasdagen, maar dan net even anders.
Wie ben ik? wat wil ik? hoe kan ik mijn idealen realiseren? Oeroude vragen waaraan in nieuwe stijl kan worden gewerkt. Iedereen die zich vanuit zichzelf wil ontwikkelen, kan dit boek als een praktisch, helpende hand ervaren.