Soms heeft u weinig inspiratie en stelt u zichzelf de vraag "wat eten we vandaag?". Roost Buitenkoken inspireert u graag. Dit keer het recept "Met ei gevulde gehaktballen en bacon."
De komende periode gaan we samen met Janette van Egten (Klomptgoed) een corsogroep volgen in Lichtenvoorde.
Het gebied rondom het Sallandse Holten is geliefd bij recreanten. De boeren leven er vanuit een rijke traditie en het dorp ademt gemoedelijkheid. De Sallandse Heuvelrug behoort tot de mooiste natuurgebieden van Nederland.
“Othmar Stew”: Lamsstoofpotje met groenten van het Seizoen & Othmar Bock is heel makkelijk te maken. Roost Buitenkoken helpt u graag op weg met de bereiding van dit heerlijke recept.
De komende periode gaan we samen met Janette van Egten (Klomptgoed) een corsogroep volgen in Lichtenvoorde.
De Amerikanen en Canadezen noemen het Indian Summer: de nazomer met zonnige dagen, lange schaduwen en de voorzichtige eerste herfstkleuren. Wij in Oost-Nederland noemen het Olde Wieven Zommer.
Nieuw dit jaar op de Naoberdagen is de ‘Zo-doen-we-dat-hier weide!’ met allerlei gekkigheid, zoals bijvoorbeeld doelschieten en hardlopen op klompen. Natuurlijk met een biertje erbij. Streekbieren welteverstaan.
Hendrik Jan Bökkers, zanger en frontman van de band Bökkers, verruilt twee dagen per week de gitaar voor de vergadertafel. Vanaf 1 augustus start hij als curriculumontwikkelaar Nedersaksisch bij de IJsselacademie in Zwolle.
Soms heeft u weinig inspiratie en stelt u zichzelf de vraag "wat eten we vandaag?". Roost Buitenkoken inspireert u graag. Dit keer het recept “Goud Forel”: Forelletjes met cherrytomaatjes, courgette, kruidenbrood en Othmar Goud.